Första dagens praktik är över

Ja så har jag gjort första dagen på praktiken då. Det är ju samma ställe som jag har jobbat på i en vecka. Men det känns lite surt att jag bara är praktikant nu. Hade hellre velat jobba.

Det här inlägget är ju förinställt så jag vet ju inte riktigt hur det kommer att se ut i skrivande stund. Alltså hur det blir efter praktiken. Om jag ska hem till Veronika eller om jag ska jobba över. Alltså att jag ska stanna kvar på jobbet. Det beror lite på om Veronika har hört av sig eller inte.
Just nu så vet jag i alla fall inte och klockan är alldeles snart 6. Så jag ska alldeles snart bege mig till Töcksfors. 🙂

Jag skriver naturligtvis när jag har kommit hem igen, vet ju inte när det blir riktigt, men har tänkt att jag ska försöka springa en runda med Sandra bara jag kommit hem. Måste försöka komma igång nu. 🙂

Nej men ni får ha en fortsatt fin eftermiddag så hörs vi senare. 🙂

2011-11-14 16:00 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser