Fick start på den igen!

Det blev ingen tur till Karlstad. Jag lyckades på något sätt få start på den igen. Så nu funkar den, hoppas bara på att det håller i sig. Ska i alla fall hålla mig till Microsoft Edge när det kommer till internet, funkade inte alls med chrome på den här datorn. Så nu kommer jag sitta med två helt olika internetalternativ när jag startar de båda olika datorerna. Jag hoppas bara på att jag klarar hålla den så att den funkar som den ska från och med nu. Har gjort en systemåterställning. Så det var som att starta en helt ny dator igen när jag var klar med det. Så håll nu tummarna för att det kommer att funka. Det gör i alla fall jag.

Dator

Är ju lite trist när man köper något nytt och det krånglar det första det gör. Så nu hoppas jag bara på det bästa!

2016-01-03 15:42 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Fick start på den igen!”

  Cajsa skriver:

  Haha ja men typ…xD det tar tid att åka med kollektivtrafiken också. Dock går det mycket fortare med bil ju. 😛

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser