Ensam hemma

Jaha, va har jag gjort sen jag slutade jobba då? Jo jag har ätit middag och sen har jag druckit två cider. 🙂 Gött. Men nu får det bli sängen för i morgon ska jag upp klockan sex för att jag ska ut och jogga med Sandra.
Det värsta med dagen i morgon är ju att älsklingen ska åka till Västerås så att jag blir ensam hemma. Det diggar jag inte ett dugg faktiskt. Men jag kan inte göra något åt det.
Han måste ju få göra något annat han med ibland. Jag ska i alla fall åka till Karlstad med Emelie och gå på bio. Jag ska även shoppa lite har jag tänkt mig. Så jag hoppas verkligen att jag hittar något i morgon. Men det gör jag väl inte eftersom jag vill hitta något. Ska i alla fall se om jag kanske kan hitta några trosor. Det kan man aldrig få för mycket av.

Nej nu ska jag ta och inta sängen och mysa med älsklingen. Men jag skriver mer i morgon så får ni även se en bild på ett halsband som jag köpte idag. 🙂

Bilden är lånad från google.

2011-07-07 21:44 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser