En dag i augusti

Ytterligare en fredag är här. Detta är sista fredagen innan semestern som jag sedan är ledig helgen. Jag har semester vecka 38-39. Det ska bli så otroligt skönt och jag längtar verkligen!

Den här helgen har jag väl egentligen inget inplanerat, men jag hoppas ändå på att den kommer bli bra. 🙂 Jo en sak har jag planerat in och det är att jag ska städa och bädda rent på söndag. Det ska bli sååå skönt! Sen kanske det får bli en tur ut i skogen och naturligtvis även hälsa på Gullan. Eftersom jag har jobbat kvällen den här veckan så har jag inte riktigt haft tiden över. Så Linda har varit ute och tittat till dom istället. 🙂

Fotot är taget av Emelie.

Jag är dessutom lite shoppingsugen den här helgen, men eftersom att jag ska till London snart så är det väl kanske dumt. Det jag dock vet att jag måste köpa är mat, ingredienser för att baka och födelsedagspresent till en tjej som fyller fyra.

Så kanske skulle ta med mig mamman och se vad vi kan hitta för skoj i morgon. Ja vi får se hur helgen blir helt enkelt.

Jag är sugen på att baka men vet inte vad, kanske skulle försöka mig på kakor igen. Det är alltid uppskattat att ha hemma. 🙂 Så det får det nog bli, kanske även blir bullar, alltid bra att ha i frysen. 😉

Nej nu ska jag ta och gå upp ur sängen för att duscha och äta frukost. Ha en riktigt fin dag!

2018-08-24 08:12 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “En dag i augusti”

  Netti Starby skriver:

  Vad härligt att du snart har semester och ha en fin dag! 😀 Kramis

  Linn skriver:

  Så gott med kakor! Ha en fin helg. Kram

  Johanna skriver:

  Finns inget bättre än krypa ner i renbäddat!

  Förstår du ínte vill shoppa nu precis innan London 🙂

  Pauline skriver:

  vad snyggt med färg i 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser