Duschen sen sängen….

Jag tror faktiskt att det kan vara en idé. Är ganska sliten efter all körning idag. Fattar inte hur älsklingen orkar verkligen. Han kör runt 300 mil i veckan och jag har bara kört 31 mil idag och jag är helt slut. Ja ja, man kanske vänjer sig med tiden. Inte vet jag, men så måste det faktiskt vara. 🙂 Jag känner i alla fall att det är dags att ta ut synen och lägga sig i sängen, men innan dess så ska jag skölja av mig eftersom jag har vart ute på en minst sagt svettig promenad. 😉 Det får bli en till i morgon bitti. När jag har vaknat. Eller om jag ska sätta klockan på ringning. Får nog bli det sista så att jag kommer upp och får något gjort. 🙂

Medan jag går och nannar kudde så ska ni få se ytterligare några bilder som jag tog på Mårbacka. 🙂

mårbacka påfågel

mårbacka baksida

Blomman som blev ivägen

blomman som blev ivägen

mårbacka påfägel

mårbacka gård

2011-08-08 20:12 Frida | Kommentarer (5)

5 Kommentarer till “Duschen sen sängen….”

  Josefin skriver:

  Kika in och tävla om ett valfritt smycke =)

  ja det kan jag, och jag har också chrome

  ♥magiclisa♥ skriver:

  – bra 🙂 Själv?

  Amanda skriver:

  Lust att göra ett länkbyte ?
  Följer din blogg på bloglovin,kanske du vill följa min 🙂

  Fin fin blogg btw!!

  Amanda skriver:

  sv; jag har länkat dig nu 🙂 Och följer din blogg på bloglovin rean

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser