Detox – Dag 1

Strax före eller strax efter nyår så frågade jag sambon om han ville detoxa med mig. Han sa naturligtvis ja. 🙂 Så nu har vi gjort det i snart fyra dagar. Så i morgon får vi äntligen äta mat igen! Eller ja kött, vi har ätit frukt och grönt i fyra dagar snart. Så tänkte jag skulle skriva om hur det har gått.

Dag 1

Dagen kändes inte särskilt lockande vill jag lova, jag ÄLSKAR bacon och kött i allmänhet, så det var inte kul att veta att man inte skulle få äta det på fyra dagar. Jag jobbade dessutom ett långt pass på jobbet, så var inte så taggad. Började dagen med en kopp varmt citron- och ingefäravatten. Det var starkt vill jag lova. Till frukost blev det en apelsin och en banan. Så var det lunch och den bestod av morot. På eftermiddagen åt jag ytterligare en banan och till sist när jag kom hem blev det sallad. 

Dagen gick relativt fort och det kändes inte så jobbigt att bara äta frukt och grönt, men jag var grymt trött när jag skulle åka hem från jobbet. Så det blev snabbt i säng när jag hade kommit hem. Utöver det så gick det riktigt bra!
Jag orkade dock inte med att gå något på bandet när jag kom hem.

Ingen av den frukten som är med på bilden fick sätta livet till den här gången. Det var en myskväll för rätt så längesen. 😉

2018-01-14 13:36 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser