Det börjar bli vår

Äntligen så verkar det som att våren är på gång. Det börjar bli grönt ute och inte lika kallt i luften, i alla fall inte nu på morgonen. 🙂 Jag ska alldeles strax ta och börja jobba, men jag ville så gärna kika in här och dela med mig av 3 bilder jag tog i lördags. 🙂

Utöver dessa 3 bilder så har jag faktiskt inte så mycket nytt att visa. Jag har legat med världens förkylning i snart en vecka, men jag har jobbat ändå. Fördelen med att jobba hemifrån! Men jag har inte gjort så mycket mer än att jobba och vara hemma. Så det är ganska lugnt på fotofronten just nu. Jag hoppas på att snart bli frisk igen så att jag åtminstone orkar gå en promenad. 🙂 Hade en tid hos tatueraren nu på onsdag men det verkar som att jag måste ställa in den eller åtminstone omboka den.
Nej nu får jag ta och börja jobba! Ha en superfin dag allihop!

2021-05-10 05:57 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser