Det blir semester…

i oktober oavsett. Jag kommer att åka. 🙂 Ska boka biljetterna om 1 månad ca. Jag längtar redan. Känner redan att jag har fått resfeber, men det är ju bara när jag tänker på det som jag får det. Men iår ska jag inte sova något alls, inte förrän jag är på flyget i alla fall. Ska total vaka i två nätter innan jag sätter mig på flygplanet. Jag kunde nästa inte sova något alls och efter 9 timmar på ett flyg så är man ganska trött på att vara vaken med så det är bra med det. Så i år blir det att vaka i några dagar innan man åker så man klarar sova lite med. 🙂

Ska ju dessutom gå ner ganska mycket i vikt fram till det att jag åker. Så nu blir det att rå träna och försöka få ordning på kroppen lite innan man ska sätta sig på flyget. 🙂 Ikväll blir det promenad med M. Sen så ska jag ju dessutom försöka ta mig ut innan jobbet i morgon för att gå en så snabb promenad så att jag kommer att dö av svett. 🙂

2010-04-13 11:29 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser