Den 1 februari blir vi husägare

Den första februari 2022 blir vi husägare. 🙂 Det kommer komma bilder sen när vi har fått huset, men just nu får ni nöja er med ett pepparkakshus som jag gjorde för några år sedan!
Vi tittade på huset redan i våras, men nu äntligen har ägarna bestämt sig för att sälja. Det är ju inte så länge kvar till första februari heller. Huset ligger väldigt bra till, vi har typ 1 minuts gångavstånd till badstranden, vi har en fotbollsplan som vi brukar använda för att kasta boll med Zeb precis utanför tomtgränsen. Vi har en liten gräsmatta och min sambo har lovat mig ett växthus längre fram. 😀 Huset är en tvåplansvilla med källare, så det finns en del utrymme att röra sig på. Jag har redan börjat planera i huvudet för hur jag vill att vissa saker ska vara. Så jag ska se om jag kan få det så. 🙂 Jag lovar att det kommer att komma bilder bara vi får igång internet och allt sånt funkar som det ska efter den första februari. Jag vet inte riktigt än när vi kommer att köra grejer men det löser sig när vi närmar oss. 🙂
Det ska bli sååååå spännande!!

2021-12-09 08:53 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser