Dålig uppdatering IGEN!!!!

Nu har jag haft ytterligare en dag med dålig uppdatering. Men vi har städat här hemma som galningar. Vi har slängt hur mycket som helst. Sen så har vi även rensat garderober och varit och hälsat på min svärmor. Så vi har liksom haft fullt upp ända sen vi gick upp i morse, men nu hade jag tid att sätta mig i soffan innan Miriam kommer så att vi kan ha våran myskväll! 🙂 Men jag har tagit en bild på garderoben som jag nu har fått en hel av, som dessutom måste fyllas på ganska ordentligt så jag ska försöka shoppa lite mera nu faktiskt. Men sen ska jag ju till Kalifornien till hösten så det känns lite surt att köpa en massa här i Sverige när man kan köpa mycket roligare saker där. 🙂 Nej hät får ni en bild på min garderob nu när den har blivit större och på hur lite kläder jag faktiskt har. Alla ni andra har väl tre (minst) likadana som är fulla 😉

garderoben

Sen har så gav jag dessutom en bucket med blommor till min älskling i tisdags, så jag ville bara visa er den.

blomma

Med blixt.

lkmsd

Utan blixt.

Och inte nog med detta, idag så fick jag två bucketter med blommor från min älskling, så jag slog ihop dom och gjorde en av dom istället. Naturligtvis så har jag tagit kort även på detta.

lkjdsvc

Det var det inlägget som ni får av mig idag. För nu ska jag fortsätta vara upptagen resten av kvällen. 🙂 Jag ska försöka vara bättre på att uppdatera i morgon.

Bara 14 dagar kvar!

2010-07-22 20:18 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser