Alla ingredienserna är framplockade.
Jag började med att ta ut fröna ur vaniljstången och blandade det med lite av strösockret och lade det sedan i en kastrull.
Sedan i med grädde och mjölk och på med plattan, jag värmde bara upp det, det kokade alltså inte.
Medan grädden, mjölken och vaniljsockret stod på spisen så blandade jag ägg och socker lätt i en skål. Alltså vispade jag det inte fluffigt.
När jag hade blandat samman alla ingredienserna väl så hällde jag det i formar och ställde i en ugnsplåt.
Fyllde ugnsplåten med vatten upp till hälften av formarna och hade ugnen på 180 grader. Där fick dom stå i 40 minuter.
(Glömde naturligtvis ta kort på detta)
Resultatet, detta är alltså före garneringen.
Dom ser otroligt goda ut och dom luktar otroligt gott!
Detta är då min garnering.
Har man inte en brännare så funkar ugnen lika bra.
Ställ in den på 250 grader och grädda i ca 10 minuter så att dom får lite färg.
Dom måste svalna innan du göra detta!
Några frågor?
Då är det bara att skriva en kommentar!
LYCKA TILL!!
detsamma!:)
De där vill jag pröva 🙂
Jag åker den 8 januari 🙂 Så hoppas skorna hinner komma 🙂
Jag måste faktiskt kolla, för ja fick en ny dator av killen i julklapp så just nu ligger alla bilder lite hullerombuller 😛
Gott Nytt År på dig vännen 🙂
ser gott ut 🙂