Casio exilim EX-H15

Det är namnet på min kamera. Jag kan inte fatta att den är så jävla bra! Det är sinnesjukt. Dessutom så måste man ta hur många bilder som helst för att batteriet ska dö. Det är inte sant vad mycket bilder det går att ta innan batteriet lägger ner. Alltså för den gången.

Jag är skit nöjd med mitt köp och det är ju den som ska med till Kalifornien. Jag och älsklingen köpte var sin i maj månad så att vi skulle ha när vi åkte nu. 🙂 Jag måste säga att den är mycket bättre än min förra kamera som var en Brica. Det märket hade jag aldrig hört talas om förut. Alltså innan jag köpte den kameran. Casio har ju min lilla syster med och hon är ju skit nöjd med sin så varför skulle inte jag vara det. 🙂

Så nu så hoppas jag bara  att ni tycker om bilderna jag tar, det är ju så att kameran kanske är bra, men det är ju inte den som bestämmer vad jag ska ta kort på. Det är ju jag. 🙂

2010-11-17 18:03 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser