Bilder från sovrummet

Så börjar jag då att försöka blogga lite oftare. Så här tänkte jag bjuda på några bilder från vårt sovrum.

Vi trivs väldigt bra i vårt hus! Jag har massa mer bilder att dela med mig av, men dom kommer i annat inlägg.

Jag jobbar på som vanligt och har liksom inte så mycket tid till övers att sitta vid datorn, jag önskar att jag hade haft mer tid. Men tiden går så otroligt fort bara. Nu ska jag försöka i alla fall och jag börjar idag. 

Idag har varit som alla andra dagar och har bestått av jobb och sen att äta mat tillsammans med sambon och sen åkte han och jobbade. Vi har även haft en man här idag som har kollat på golvbrunnen i badrummet uppe och även talat om vad som behöver göras och ungefär vad det kommer att gå på. Så vi får se hur det bli senare i sommar, semestertider som det är nu.

2018-07-11 18:37 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Bilder från sovrummet”

  Sara skriver:

  fint! 🙂

  Amanda Persson skriver:

  vad fint och mysigt ni har det 🙂

  Sarah skriver:

  Va kul o få se hur ni har de 🙂

  Pauline skriver:

  Vad fint!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser