Bacon lindad sparris

Mmm, jag har precis ätit och ska snart ta och gå ut till bilen igen. Det är dags att betala för att jag fått bilen lagad och sen ska jag en sväng på Ö&B och efter det så får det bli ICA så att man kan få någon mat den här helgen med. 🙂

Det var riktigt gott med bacon och sparris idag, trodde faktiskt inte att det skulle vara det. 🙂

Jag har även hunnit vika tvätten och startat en maskin, samt diskat sen jag kom hem. Har varit hemma i lite mindre än en timme. 🙂
Sen måste jag försöka förbereda för fler sådana inlägg för år 2011. 🙂 Har massa att göra idag känner jag.

Christian är dessutom inte hemma förrän om flera timmar, han trodde inte att han skulle vara hemma förrän runt 2 tiden i natt. Så jag har ju tid på mig. Men ändå.

Nej nu får jag ta och sätta lite fart.

Så här känner jag varje gång jag ställer mig på vågen.

2012-01-13 14:07 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Bacon lindad sparris”

  MADDES skriver:

  tack fina du för att du kom ihåg att jag hade tenta 🙂 Jag tror att den gick helt okej faktiskt. Ha en toppenkväll nu. Kram

  CHIRRE skriver:

  usch så känner jag med inför vägning!:(

  svar: hmmm….oj svårt att beskriva! såhär skriver eleven: Lanvins nya doft är en modern tolkning av kärleken. Tillägnad en dynamisk ung kvinna som är förtjusande, fri, rolig och romantisk utan att för den sakens skull vara för flickig. Hon är kär men oberoende. Hon njuter av livet. Hennes parfym är en doft av känslor, ett uttryck för hennes sinnesstämning.

  Det oförväntade av den energifyllda och lite bittra apelsinen mot den magiska och oförglömliga jasminen förstärkt av den föränderliga elegansen hos magnolian, skapar en illusion av en vit bukett som kulminerar i den vildaste av drömmar…

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser