Är det äntligen våren som är på väg

Ni som har följt min blogg vet ju att jag blir rastlös på våren. Det möbleras om, planteras och grejas. Jag börjar känna det även nu att våren börjar komma. Jag har mer energi och börjar känna lusten efter att få plantera. Eller så, det beror sig lite på. 🙂

Det kommer dock inte att bli som ifjol, jag kommer inte plantera något i rabatten framför huset. Det ska läggas igen med sten, så allt kommer att bli i krukor. Men det betyder ju inte att det kommer bli mindre blommor bara för att jag inte kommer ha en rabatt. 🙂

Det fantastiska med nu för tiden är ju trots allt att man kan beställa allt online och behöver inte åka till en butik. Jag har lite fullt upp med jobbet så att handla online är hur smidigt som helst. Jag har hittat en sida som heter Impecta, där finns hur mycket som helst. Allt för en lyckad sådd, både redskapen och en massa olika fröer. Så nu blir nästa bekymmer vad man ska ha i krukorna? 😆

Jag är lite sugen på att ha ett grönsaksland i trädgården, bara för att jag kan, men har inte haft tiden att förbereda nått för det. Så just i år blir det nog att bara ha blommor, men vilka? Jag har alltid kört på färgteman, orange blandat med lila blommor exempelvis. Men än så länge har jag inte kommit fram till vad jag vill gå för färger än. Men hur som helst, ska jag så mina egna växter så måste jag sätta lite fart. Dom ska ju för det mesta sås under just april-maj. 🙂

Jag får helt enkelt se vad jag kommer fram till för något skoj. Naturligtvis kommer ni att få se resultatet sen när jag väl har bestämt mig. 🙂

Så här har det sett ut en gång när vi bodde i lägenheten. Nej jag får titta vidare och se vad jag bestämmer mig för. Ha en fantastisk vår allihop och ta mycket bilder på saker ni sår så att vi kan inspirera varandra!

2019-04-02 13:06 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Är det äntligen våren som är på väg”

  Yasmine skriver:

  Så många fina blommor 😀 Kram

  Johan skriver:

  Det där med blommor är inte min starka sida. det är väldigt fint och jag älskar doften av typ jasmin, men jag kan inget om blommor själv 😛 haha

  SV: Haha, det beukar väl ofta vara så, att det kan flamma upp lite nu och då, men oftast är det ju inget allvarligt, iaf inte hos oss. En kan småbråka litegrann sådär, retas lite, men att vi är arga på varandra “på riktigt” i vuxen ålder har vi syskon nog faktiskt aldrig varit…

  2019 har än så länge varit bra. Det har varit ganska lugnt på jobbet, jag var på Karibienkryssning för några veckor sedan, Leksand är klart för SHL och livet är allmänt ganska fint faktiskt 🙂

  Hoppas du också har det bra Frida!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser