Ändrade planer idag!

Idag var det meningen att jag skulle vara ledig. Men jag fick hoppa in extra. Det gör ju egentligen inte något alls, det är ju extra pengar. I morgon ska jag i alla fall vara ledig. Hoppas jag. 🙂

Jag började i alla fall 13:30 idag och jobbade till 20:15. Till och med älsklingen kom ihåg att jag skulle ha vart ledig idag. 🙂

Jag var i alla fall i Arvika när dom ringde så det var bara att slänga sig i bilen och åka hem det. Byta om och sen iväg igen. Det blev i alla fall mycket gjort. 🙂 Vi har 70% på allt i butiken så det är ju jätte bra. Det var kul att jobba idag. Men jag hade nog njutit av att vara ledig med skulle jag tro.

Jag har i alla fall fått med mig maten hem som ska ätas under helgen så jag behöver inte bry mig om det heller. Hur bra som helst liksom! I morgon ska jag försöka städa lite sen ska jag väl förhoppningsvis försöka hitta kantareller med mamma. Vi får se hur det blir i morgon i alla fall. Nu ska jag ta och lägga mig för att sova i alla fall. Jag ska upp vid 7 för att ut och springa med Sandra klockan 9.

Så ni får ha en trevlig kväll nu!

2011-08-10 22:13 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser