47 dagar kvar!

Helluuuu!!!!!

Om 47 dagar så sitter jag älsklingen och Lellis på flyget över atlanten. 🙂 Kan det bli så mycket bättre. Skulle inte trot!

Så nu har jag varit ute och gått 4,8 kilometer. Jag joggade den första kilometern. Det var inte det enklaste, men fy fan vad skönt efter att bara ha varit inne hela helgen. Nu blir det andra bullar igen.

Från och med i morgon bitti så är det bara min “diet” som ska intas i systemet. Trots att jag bara har vilat hela helgen så känner jag mig helt slut. Bara 28 dagar kvar till jag är arbetslös och det gör inte mig ett dugg. Ska titta på lite jobb nu innan det är dags för sängen. Jag ska dessutom försöka hitta en mailadress till min mentor på arbetsförmedligen så att jag kan kontakta henne så att jag kan få ett möte ifall jag inte hinner få något nytt jobb. 🙂

Nej nu får jag sätta fart om jag vill komma isäng ikväll. 🙂

ÄLSKLINGEN! Om du läser det här så saknar jag dig redan ska du veta!!!

Ha en trevlig kväll.

2010-10-03 20:14 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser