43 eller 44 dagar kvar

Alltså mina två almenackor säger två olika saker. Den jag har med mig till jobbet säger att det är 44 dagar kvar men den jag har hemma säger att det bara är 43 dagar kvar! Vem ska jag tro på?

Jo naturligtvis så tror jag på den sistnämnda. 🙂 Jag vill ju att det ska vara mindre dagar inte mer dagar kvar. Under tiden som jag sitter och skriver det här inlägget så försöker jag komma på något som jag kan leta upp på internet och visa er men jag kommer inte på något. Så jag tänkte att ni skulle få några youtube klip som jag precis kom på att jag tycker är bra. Jag har lite blandad musiksmak. Men den som inte vill titta behöver inte. 🙂

Den första är ringsignalen jag har när älsklingen ringer till mig. Varför? Jo för att han kör lastbil!

Den andra är en som min lilla syster har lärt mig att tycka om. Den är så fruktansvärt bra!

Den här videon tittade jag precis på själv och jag diggade i alla fall början. Hann inte titta på hela.

Jag vill ju inte att ni ska tröttna på min blogg så jag försöker komma på mer saker som jag kan göra på den men det står verkligen helt still i huvudet. Jag kan ju berätta lite om min dag som den har varit hittills idag med förresten.

Jag har jobbat sen klockan 10:00 det innebär att jag har jobbat i 7 timmar än så länge och att jag har 3 kvar. Sen kan man nog inte berätta så mycket mer. Jag har städat i kassa området och jag har tömt en kub (grejer som vi har varor på) Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Eller egentligen så har jag det. Jag har plockat och dolat hela dagen, men jag kan aldrig komma ihåg vad det är jag har gjort eftersom det är samma visa varje dag.

Men nu ska ni få lyssna på alla tre låtarna så ska jag sysselsätta mig med lite andra grejer en stund till.

Kommer ett tidsinställt inlägg senare. 🙂

2010-10-07 17:08 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser