32 dagar kvar!

Nu är det inte länge kvar till vi sitter på flyget. Det är en månad och en dag! Can’t wait!!!!!

Nu ska jag faktiskt inte kolla om det finns mer grejer att göra. Jag ska som ifjol inte ha för höga förhoppningar om det här för jag vill inte bli besviken. Jag ska försöka vara neutral och inte vänta mig för mycket. Jag tror ju naturligtvis att vi kommer att ha skit kul och att inget kan ändra på det. Men jag ska försöka att inte hoppas för mycket.

Min enda dröm som jag har nu innan jag dör är att jag vill flytta till den Amerikanska västkusten och jag hoppas att jag och älsklingen kommer att lyckas med det en vacker dag! Jag har inga tvivel om saken faktistkt. Är det något jag vet så brukar det vara så att vill jag och älsklingen något så blir det så för vi ger oss fan på det.

Tillbaka till verkligheten då. Jag tror inte att jag kommer skriva något mer inlägg idag eftersom jag ska ut och gå med mamma och jag är hemma klockan 21:30 ungefär efter det och jag vet att ska jag orka upp till jobbet i morgon så måste jag lägga mig i tid. Så jag hoppas att ni får en trevlg kväll och att ni sover så gott. 🙂

Natta på er vettja!!! 🙂

2010-10-18 19:09 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser