I lördags så bjöd jag på mat och efterrätt. Till middag blev det marinerad fläskfilé, ungsrostade sötpotatis och potatis, fyllda champinjoner, sallad med vinegrett och bearnaisesås. Jag blev rätt nöjd med maten i sig, och kan tänka mig att göra det igen faktiskt. Köttet lade jag i marinaden ca 12 timmar innan jag skivade upp och stekte det. Jag tog ju tyvärr inte kort på maten, men efterrätten fick agera modell. 🙂


Jag bjöd på paj i glas till efterrätt. Det tog inte särskilt lång tid att göra alla 3, tog väl ca 1 timme skulle jag tro. Sen skulle naturligtvis den rosa stå och stelna eftersom det är pannacotta. Jag bjöd på (från vänster) 1. Hallonpannacottapaj 2. Kry Lime Pie 3. Banoffepie
Det verkade vara mycket uppskattat och det var väldigt gött. Så nästa gång jag ska bjuda på middag så får det bli 3 andra desserter i glas. Är lite roligt att göra olika. 🙂
Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂