1½ timme kvar

Det är så länge till som jag jobbar idag. Sen så är jag ledig i hela två dagar! Det ska bli skönt!

Vad ska jag göra ikväll då?!

Jo ikväll eller eftermiddag, jag vet inte riktigt när vi ska göra det men under dagen idag i alla fall så ska vi boka bil och första natten för boende i Kalifornien i oktober. Jag är så lycklig så jag tror att jag spricker när jag tänker på det.

Tänk att det snart är ett helt år sedan vi var iväg senast. Tiden har gått så väldigt snabbt. Det enda som jag tycker är lite trist då är att jag har inte sett något annat än Årjäng och närliggande kommuner sedan dess heller. Jag skulle gärna vilja se något annat ibland med liksom inte bara det som är rätt framför näsan på en hela dagarna.

Bam-bam-bam.

Jepp. Idag ska vi i alla fall fixa något inför denna underbara resa. Men jag ska väl ta och jobba vidare så kan jag ju säkert skriva mer sen när jag har kommit hem!

Have a nice evening!

2011-07-16 13:04 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser