0 i julkänslor

Jag har aldrig haft problem med att få julkänslor även om det inte varit snö, men i år vill inte känslan infinna sig alls. Jag som alltid är tidigt ute med att pynta, dekorera pepparkakshus, baka lussebullar och massa annat juligt, har inte gjort nått av detta. Jag har ställt fram lite tomtar, hängt upp en julstjärna och packat in julklappar. But that is it!

Förhoppningsvis så infinner sig julkänslorna i morgon när jag har slutat jobba och ska börja greja inför julafton.

Sen finns det en grej jag skulle vilja göra på julafton som förmodligen inte blir av, men man kan ju alltid önska sig. Helst skulle jag vilja att det händer dagen innan, alltså i morgon. Så det lär märkas hur det blir, jag hoppas i alla fall att ni har funnit lite julkänslor! Ha en riktigt fantastisk söndag och om jag inte skriver mer innan jul så ha en alldeles underbart god jul!

2019-12-22 14:43 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “0 i julkänslor”

  Frida skriver:

  Jag har heller inte haft någon julkänsla i år. Svårt när man är på andra sidan jorden där det är sommar :p
  Men jag har haft svårt att få det de senaste åren även om jag besökt Sverige. Vet inte varför.

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser