What to do? What to do?

Ja, vad ska man göra med livet egentligen? Jag har suttit och funderat på det ett tag nu. Men jag kommer inte på något bra svar på det faktiskt. Jag vill som nästan alla andra i hela världen bli rik faktiskt. Men hur ska man uppnå det när man hela tiden vill göra något med pengarna som man har sparat. Jag ska åka till Kalifornien. Men hur ska jag kunna bli rik om jag ska göra det varje år? Vi ska ju till Florida nästa år så vi får se. Men har jag tur så blir jag rik innan dess faktiskt. 🙂 Hoppas det i alla fall.

Sen det här med valet, jag funderar på vem jag ska rösta på eller om jag helt enkelt ska vara en soffpotatis och inte rösta alls? Jo då jag ska rösta. Men dom har ju satt det på ett så dumt datum.

Det datumet som dom har satt är ju den helgen som det är mest liv i våran lilla håla för då är det mâten. (Svenska: Marknad) Men jag vet inte. Man måste ju försöka bidra med något annars kan man inte klaga på det heller.

Men vi har röstat tidigare. För fyra år sen så röstade jag för första gången och jag blev riktigt besviken. För efter att vi hade röstat och allt så där så bestämde dom sig för att bygga om våran håla. Som värsta diktaturen så frågade dom inte ens kommun folket. Men det har dom fått höra i efterhand. Men dom förstörde våran lilla kommun med att bygga “Titanic” på vårat torg, våran samlingsplats. Där vårat älskade troll stog. Där Clara hade sitt café när hon levde. Thore Skogman och Clara vred sig i gravarna när dom gjorde detta. Dom tog bort torg grillen och en pizzeria gick i konkurs för att dom inte syntes längre. Man fick flytta bankerna så att man kunde få fram den som inte syntes. Det är alltså ett hyreshus som dom har byggt med butikslokaler i botten.”Båten” har nu stoge där i två år (?) och butikslokalerna står fortfarande tomma???? Vad är det om egentligen? Så jag vet faktiskt inte hur jag ska rösta eftersom jag inte vill uppleva den här diktatur igen.

 

 

Så här såg vårat troll ut på dess plats för ca två år sen (?) nu är det hemskt att åka förbi där. För nu ser det förjävligt ut!

Hur i hela helvete tänker man när man förstör hjärtat i en kommun. Det roliga är att den som sålde marken till norrmänen nu har sagt upp sig från sin kommunaltjänst och jobbar för norrmänen.
Conceptor heter dom. Vårat eget kommunalråd gjorde alltså detta mot oss. Han avgick efter att det inte blev som han tänkt sig och blev anställd eller chef för Conceptor, och tjänar lika jävla mycket pengar som innan om inte mer. Dom är bara helt störda.

Så jag har faktiskt ingen aning om vilka jag ska rösta på för man kan tydligen inte lita på någon idiot längre!!!!!!

2010-08-31 15:08 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “What to do? What to do?”

  sabbi skriver:

  Kolla gärna min blogg:D

  Tack

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser