Vit- och mjölkchokladpannacotta

Detta är vad vi hade till efterrätt igår.

Jag gjorde pannacottan i två steg.

Mjölkchokladpannacottan

100 gram mjölkchoklad
2 dl grädde
0,75 gelatingblad
2 msk socker

Blötlägg gelatinbladet i ca 5 minuter i kallt vatten.
Värm upp grädden med socker i en kastrull.
Ha sedan i gelatinbladet och häll det över mjölkchokladen.
Låt stå minst 3 timmar i kylen.

Vitchokladpannacotta

100 gram vitchoklad
2 dl grädde
2 msk mjölk
1 gelatinblad
½ vaniljstång

Gör på samma sätt som med mjölkchokladpannacottan.
Det enda som skiljer det åt är att man värmer upp gräddblandningen med vaniljstången och fröna.
Häll sedan upp i samma glas som mjölkchokladpannacottan och låt stå ytterligare minst 3 timmar i kylen.

Vit- och mjölkchokladpannacotta Vit- och mjölkchokladpannacotta Vit- och mjölkchokladpannacotta Vit- och mjölkchokladpannacotta

2015-09-06 12:53 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Vit- och mjölkchokladpannacotta”

    Men mums så gott och vad snygga de blev!

    Baki skriver:

    Tack för igår!!!Det va super gott allt!!!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
  • Kategorier:

  • Kalifornien

    Kalifornien Kalifornien Kalifornien
  • Nevada

    Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
  • Arizona

    Arizona Arizona Arizona
  • Arkiv

  • Alla jag besöker!

  • Bakbloggar

  • Fotobloggar

  • Modebloggar

  • Resebloggar

  • Träning och inspiration

  • New York

    New York New York New York New York Tourn
  • Florida

    Florida Florida Florida Florida Florida
  • New Mexico

    New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
  • Texas

    P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
  • Oklahoma

    P3124755 P3124756 P3134758
  • Louisiana

  • Mississippi

  • Nashville

  • Alabama

  • Georgia

  • London

    London London (2) London (3)
  • Dublin

    Dublin Dublin (2) Dublin (3)

  • annonser