Detta är vad vi hade till efterrätt igår.
Jag gjorde pannacottan i två steg.
Mjölkchokladpannacottan
100 gram mjölkchoklad
2 dl grädde
0,75 gelatingblad
2 msk socker
Blötlägg gelatinbladet i ca 5 minuter i kallt vatten.
Värm upp grädden med socker i en kastrull.
Ha sedan i gelatinbladet och häll det över mjölkchokladen.
Låt stå minst 3 timmar i kylen.
Vitchokladpannacotta
100 gram vitchoklad
2 dl grädde
2 msk mjölk
1 gelatinblad
½ vaniljstång
Gör på samma sätt som med mjölkchokladpannacottan.
Det enda som skiljer det åt är att man värmer upp gräddblandningen med vaniljstången och fröna.
Häll sedan upp i samma glas som mjölkchokladpannacottan och låt stå ytterligare minst 3 timmar i kylen.
Gott! 😀
mums
Men mums så gott och vad snygga de blev!
Tack för igår!!!Det va super gott allt!!!