Ut i skogen!

Nu ska jag ta och bege mig ut i skogen för att ha något att göra. Jag är shoppingsugen men har ingen lust att åka själv. Det blir så när man inte har några kompisar 😉

Nej men jag vet inte vem jag ska ringa och jag har ingen lust att åka själv så det får helt enkelt bli skogen istället. Jag får försöka vara fin någon annan dag istället. Hade varit kul att klä upp sig lite, men så blir det inte. Jag har ingen lust att gå i högklackat i skogen inte. Dessutom trivs jag bättre i skogen än vad jag gör i ett shoppingcenter. 🙂

Nu har jag bara två nedräkningar. Ni får reda på vad den andra är senare. Ni vet ju redan den första och det är resan till KALIFORNIEN som är om inte mindre än 11 dagar, jippi. Can’t wait. Den andra kommer i ett tidsinställt inlägg senare. Jag ska ju som sagt ut i skogen nu så jag har inte tid att sitta här så länge till. 🙂

bild

2010-11-08 11:28 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser