Uppvärmning till huset

Jag och sambon letar ju efter hus då vi har tröttnat på att bo i lägenhet. Man kan inte göra något med lägenheten och vi bor i ett område som förut var ganska lugnt och nu är det nonstop väsen dygnet runt.

Det som vi har märkt är dock att de flesta husen måste renoveras, det finns inget i vår by som är vettigt i pris och liksom klart. Dom som är vettiga behöver renoveras. Så det är lite trist, men samtidigt något som jag skulle vilja göra. Jag skulle vilja göra ett hus i det stuket som jag vill ha det, ganska ljust men inte allt för ljust eftersom jag vill ha hund.

Något som jag däremot inte har ägnat så mycket tankar är uppvärmningen av huset, jag tänker mest på skönheten. Så nu har jag kommit fram till att man måste lägga mer tid på att huset faktiskt inte bara ska vara fint, det ska vara varmt också. På polarpumpen kan man hitta alla olika saker som kan passa i hemmet. 
Dom har flera olika varianter av luftvärmepumpar och man beställer smidigt i från hemmet. 

Jag är nog mest inne på bergvärme faktiskt. Jag tror dock att jag har en hel del att läsa på om ifall jag ska införskaffa någon uppvärmning på ett hus.

Det ser dessutom ut som en helt vanlig garderob så man behöver ju tekniskt sett inte gömma undan den.

Nej jag ska ta och läsa på mer om det så att jag har lite mer kött på benen till den dagen vi faktiskt hittar ett hus som passar oss.

2016-08-23 14:00 Frida | Kommentarer (6)

6 Kommentarer till “Uppvärmning till huset”

  Johan skriver:

  Jag är nog en lägenhetsmänniska har jag kommit fram till. Är uppväxt i villa, men är inte det minsta sugen på att skaffa egen villa. Jag gillar att bo i lägenhet och så slipper man allt det där med uppvärmning, sophämtning, vatten osv. + att man slipper allt fix som är med ett hus. Det är så mycket som ska underhållas, en större boendeyta, + en tomt, så nej, jag håller mig nog till lägenhet jag, men det är tur att vi är olika 😛 haha

  SV: Ah okej, då blev det ju inte riktigt lika stor skillnad ändå 🙂
  Men då har du den nyaste bilen nu då? 😉
  Haha, knappar och rattar kan vara kul, iaf i början, att testa sig fram lite sådär 😛

  Cisis skriver:

  Är så mycket att ta reda på innan… men absolut bästa beslutet vi tagit att flytta till hus.. så lyxigt med tomt! Men är ju en hel del jobb och sånt också

  ExklusivaMoi skriver:

  Det där är ju ett djungel som tillhör med husägandet =P… finns alltid för och nackdelar med allt liksom! Själv är jag väldigt nöjd med mitt bostadsrätts-livet, än så länge iaf *S* LYCKA TILL med sökandet!

  Annika Majak skriver:

  Det är sällan som man tänker på alla saker utöver inredningen som man vill ha hemma 😉

  camilla skriver:

  Det är verkligen praktiskt med luftvärmepumpar

  Frida skriver:

  Jag har hört att det ska vara riktigt bra. Så vi får se vad det blir den dagen vi köper hus 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser