Uppdaterar från nya datorn!

Har precis kommit hem och hunnit få i mig lite mat. Råkade visst bli en ny dator idag när vi var till Karlstad. Det kommer komma bilder på den, just nu sitter jag mest och leker med den. Så jag är än så länge rätt nöjd förutom att det ploppar upp en massa reklam hela tiden. Jag blir knäpp på sådana saker, men ska nog kunna lista ut hur man får bort det på något sätt.

Hur har er dag varit då?
Förutom att jag har köpt en ny dator så har jag även köpt hästgodis och nya ridvantar. Så nu är jag redo för vad som komma skall. Denna datorn ska få följa med till USA, trodde faktiskt inte att jag skulle ta med mig någon dator, men det verkar som att det kanske kan bli så i alla fall nu faktiskt.

Nej nu ska jag fortsätta pilla lite och se om jag kan komma fram till något kul! Ha en trevlig kväll allihop!

Paket Lyko

Ska visa er bilder på datorn i morgon om jag inte hunnit bli idiot på den innan dess!

2016-01-02 21:09 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Uppdaterar från nya datorn!”

  Erika skriver:

  Kul med ny dator 🙂 Men hm.. ploppar upp reklam, har du virusskydd?

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser