Tränat nu lunch

Vid halv tio tiden så åkte jag upp till gymmet med Malin och hennes dotter Jill. Det var trevlig. Vi tränade i ungefär 90 minuter. Så jag är faktiskt glad nu. Lite trött men jag har fått ur mig den värsta energin. 🙂

Jag har inte tagit någon bild på min favorit än så det inlägget kommer lite senare. Jag kan ju trots allt inte hinna med allt på bara några minuter.

Men nu är det snart dags för mig att äta något igen. Klockan två. Jag har fortfarande inte lyckats komma på vad jag ska äta för något. Men det kommer väl till mig snart. Funderar på räkor och kräftor. Så det är ju inga problem. Jag har ju det i kylen och frysen liksom. Ska bli gött i alla fall. Men det är 40 minuter kvar. Jag ska ta en bild på det om det ser särskilt gott ut. Ser det inte gott ut så tar jag inte kort på det. 🙂 Kanske skulle koka ett ägg också. Ägg är ju så jävla gött.

Nej nu ska jag försöka ta kort på min favorit så kommer det upp om en stund. 🙂

2011-05-12 13:18 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser