Tränat, duschat, fixat och donat

Nu har jag hunnit med ganska mycket, men nu hinner jag inte med så mycket mer eftersom att allt annat har tagit upp min tid. Jag ska hinna ta på lite mascara och sen ska jag ju klä på mig med. Kan ju inte åka till Karlstad och vara naken liksom. 🙂

Nej men jag har i alla fall hunnit med att lägga tillbaka alla bokmärken som jag hade sen tidigare. Har säkert glömt ett och annat men då får jag försöka komma på det senare, har i alla fall fått med det viktigaste. Bloggar, bilar och en massa andra sidor som jag brukar besöka.

Men nu har jag lite mer som jag måste hinna med. Det kommer upp ett tidsinställt inlägg under dagen men mer än så hinner jag tyvärr inte med. Nu måste jag skynda mig.

Använder nu mera Google Chrome som internet leverantör. 🙂 Skit nöjd än så länge. 🙂

2011-06-01 10:31 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Tränat, duschat, fixat och donat”

  M E R E I skriver:

  – nice!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser