Trä eller glas?

Vi har i dagsläget ett räcke i trä, vilket kan ha sin charm. Jag skulle dock vilja ha glas istället, jag tror att det skulle upplevas som ljusare på ovanvåningen då. Här under ser ni en bild på ungefär hur räcket ser ut.

Hagerstensglas finns det många fina varianter av glasräcken som jag skulle kunna tänka mig att sätta upp faktiskt. Här är en direktlänk till deras glasräcken. Naturligtvis så sysslar dom med andra saker också, som exempel fönster.

Jag skulle vilja ha något i den här stilen istället. Fördelarna med det är att hallen kommer upplevas ljusare och det blir med stilrent. Nackdelen är väl att jag kommer bli tvungen att putsa dom varje gång jag haft besök. Men det kommer det helt klart att vara värt. Så detta är verkligen något jag kommer att fundera på en stund till innan jag bestämmer mig helt. 🙂

Detta är ett sponsrat inlägg

2018-11-26 17:25 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Trä eller glas?”

  Yasmine skriver:

  Jag skulle välja glas, men det är för att det passar just min stil bättre 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser