Torsdag 6 januari 2011

God morgon på er!

För ovanlighetens skull så snöar det även idag och jag börjar bli riktigt trött på det faktiskt. Sen så är det en grej till som stör mig just nu och det är datorn. Skriver jag ett fel och vill lägga till ett ord till mitt i meningen så försvinner hela meningen. Alltså datorn skriver över det jag redan har skrivit. Jag har ingen aning om vilken knapp jag kan ha kommit åt för att det ska bli så.

Men jag hoppas på att få jobb snart så att jag kan köpa en mini pc med. 🙂 Jag är så fruktansvärt sugen på en och jag har tänkt att köpa en. Dom är inte så farligt dyra så det är ju inga problem bara man får ett jobb.

Fy fan vad jag är bra. Jag hittade knappen som jag skulle trycka på för att det inte skulle skriva över sig. Jag är så stolt över mig själv.

Men tillbaka till verkligheten. Jag ska alldeles strax äta min frukost (Nutrilett) sen efter det ska jag bara vänta på att håret ska torka innan det är dags att gå ut och sopa och skotta fram min bil. Kan ju vara bra att ta sig fram till den när man ska någon stans. Nu har ju inte jag tänkt att åka någonstans idag men man vet ju aldrig och ju längre jag väntar desto jobbigare kommer det att bli när jag ska skotta och sopa av den.

Bara det slutar snöa snart så är jag nöjd.

bild

2011-01-06 08:57 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser