Torsdag 30 juni 2011

God morgon!

Sista dagen i juni för i år då. Nu måste vi vänta i ett helt år till innan det är sista juni nästa gång. 🙂

Vi var ju på bio igår och såg Transformers 3 i 3D. Fy fan vilken bra film, för er som inte har sett den så rekommenderar jag er att titta på den faktiskt. Hur bra som helst! Nu är det bara att vänta på att den ska komma ut på dvd då så att man kan köpa den! 🙂

Snart bär det av till Töcksfors för min del, jag ska jobba i tre timmar och sen ska jag åka till Oslo på älsklingen och tre till. Vi ska på konsert. Social Distortion live på Sentrumscene i Oslo! Det ska bli kul. Sist gång vi såg dom var på WestCoastRiot för två år sedan så det här har jag längtat till faktiskt.

Men jag har lite brotom eftersom jag inte har gjort mig i ordning som vanligt. Jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig heller så det är bra med det. Men jag har inte hunnit gjort några inlägg idag heller så ni får nog nöja er med det här om jag inte hinner lägga upp ett sen innan det är dags att åka. Jag hinner väl hem och byta om, men har jag tur så hinner jag även lägga upp ett inlägg. Kolla gärna in senare igen så får ni se om jag hann! 🙂

bild

Min frukost! 🙂

2011-06-30 08:39 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser