Torsdag 26 maj 2011

God morgon!

Vakna? Det är i alla fall jag, klockan ringde vid sju som vanligt men jag råkade stänga av den. Nu är i alla fall mina räkningar betalda och mina konton har fått sitt. Så nu ska jag inte göra så mycket mer idag….
Tror ni verkligen på det. Inte ens jag gör det. Nu först ska jag skriva klart det här inlägget sen ska jag ta mig upp till gymmet för att träna och sen hem och börja greja. 🙂 Dessutom har jag ju lovat er att ni ska få se vad jag har shoppat. Så det tänkte jag lägga upp lite senare.

Sen hade jag även fått en fråga ifrån en tjej som undrade om jag hade tagit alla bilderna i headern själv. Det har jag faktiskt gjort, tagit alla bilderna själv alltså. 🙂 Jag hoppas att du skriver med din blogg nästa gång. (Om du har någon)

Men den frågan gjorde mig i alla fall inspirerad så jag tänkte ha en frågestund, men det kommer inte upp förrän senare under dagen. 🙂 Så håll koll fram emot dagen så kan ni fråga mig vad ni vill. 🙂

Nej nu får jag försöka göra klart så att jag kommer iväg någon gång. 🙂 Ha en bra förmiddag!!!

2011-05-26 08:49 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser