Torsdag 21 april 2016

God morgon!

Ja så råkade jag missa att blogga en dag igen. Det är när jag jobbar förmiddag som jag inte riktigt hinner med att blogga på morgonen. När jag inte hinner det så brukar det inte bli något på hela dagen heller sen. Idag vaknade jag på första ringningen på telefonen så då är det ju inga problem, då hinner jag ju med.

Jag jobbar förmiddag idag och sedan i morgon. Sen är det äntligen en efterlängtat ledighet framför mig. Tre dagar med ledig och i alla fall en av dom tre dagarna SKA jag sova till jag vaknar av mig själv, men idag var inte den dagen. Dessutom ska jag åka och förhoppningsvis bli klar med min tatuering idag också. Det är först halv sex ikväll dom jag ska vara där så har hela dagen innan jag ska dit då. Jobbar till kvart över tre, sen ska jag hem och äta och sedan åker jag. 🙂 Nej nu ska jag nog ta och äta någon frukost så att jag har något i magen när jag ska jobba!

Ha en riktigt bra dag allihop!

Tatuering

2016-04-21 04:29 Frida | Kommentarer (6)

6 Kommentarer till “Torsdag 21 april 2016”

  Netti Starby skriver:

  Vilken fin tatuering! Kram

  Vill också tatuera mig!! 🙂

  Svar: tack så mycket 🙂

  Tuva skriver:

  vilken fin tatuering!!

  Josefine skriver:

  vad skönt med ledighet!!

  linda skriver:

  vilken fin ! blir sugen på fler när man ser så fina på andra!

  tr3ndygirl skriver:

  very beautiful tattoo
  I posted a new review, I’d love to know your opinion
  would you like to pass from my blog?
  <<< Pamela Soluri fashion blogger >>>
  kiss

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser