Torsdag 19 maj 2016

God morgon!

Nu är det bara två dagar kvar till helg! I can’t wait!

Igår när jag slutade gick jag till mamma och hämtade Inka. Sen snodde jag Emelies bil och åkte till Sussie för en promenad med henne och hästen Shakira. Efter det så åkte jag ut till Gullan och fixade åt dom hästarna innan jag körde hem Inka igen och sen gick hem till mig själv. När jag kom hem så åt jag en skål med yoghurt, duschade och la mig i sängen och kollade på speedway. Det gick inge vidare bra och jag somnade innan klockan ens var åtta. Jag vaknade igen och tog ut linserna och gjorde mig klar för att sova. Jag var oavsett väldigt trött.

Idag är det en ny dag och jag känner mig någorlunda pigg. Så hoppas på att det ska hålla i sig under dagen. När jag slutar idag så ska jag bara tvätta och sen inte göra något mer vad jag vet om själv i alla fall. 

Nej nu får jag dra mig till jobbet! Ha en fin dag nu allihop!

USA 2016

2016-05-19 05:09 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Torsdag 19 maj 2016”

  Tuva skriver:

  ha en toppen dag!! 😀

  Linda skriver:

  Skönt att du känner dig piggare idag! Får se vad dagen har att erbjuda!

  just discover this site from somewhere. great sharing story & experiences. i will recommend this site to my friends out there.

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser