Torsdag 16 juni 2011

God förmiddag!

Nu tror alla att jag har sovit fram till nu men det ska jag tala om att det har jag inte. 🙂 Jag vaknade tre minuter i sju och då fick jag upp. Sen åt jag en nektarin och drack en kopp med te. Har så fruktansvärt ont i halsen. Sen joggade jag med Sandra och efter det körde jag Malin (min storasyster) till sjukhuset för hon skulle på något möte.

Sen efter det har jag duschat och druckit en protein drink. Nu ska jag försöka hitta något nyttigt recept på tårta så att jag kan baka till i morgon så att Jill (syster dotter) får tårta när hon slutar på sitt dagis. Jag ska i alla fall försöka.

Igår var jag ute och gick en promenad med mamma upp emot Klevane, men vi gick inte hela vägen eftersom Emelie kom och hämtade oss. Sen badade jag och hon. Så nu har jag ännu ondare i halsen. Emelie följde i alla fall med hem hit och då tittade vi på trassel och åt vattenmelon. 🙂 Gött!

sommar

Nej nu ska jag klä på mig och sen ska jag börja greja här hemma. Ska dammsuga och diska, ska även städa hos Junior. Handla med sen så får jag se vad det blir mer för hyss. Ha en bra dag nu!

2011-06-16 10:20 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser