Torsdag 14 juli 2016

God morgon!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och har en påbörjan till en helvetes huvudvärk, men ska alldeles snart ta och kliva upp ur sängen. Jag ska duscha och sen gå till jobbet.

Igår efter jobbet så var jag och mamma ute i skogen och plockade både kantareller och blåbär. Så när jag kom hem så gjorde jag blåbärsmuffins och förvällde kantareller. Bilder och receptet på muffinsen kommer att komma men inte idag. Jag ska försöka svara på kommentarer sen i eftermiddag. Ikväll tror jag dessutom att det får bli en riktigt tidig kväll, men nu ska jag ta och kliva upp så att jag hinner göra mig i ordning innan jobbet. 

Ha en fin fin dag!

kantareller

2016-07-14 04:56 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Torsdag 14 juli 2016”

  Days by Johanna skriver:

  Härligt med tur i skogen. Blåbären hade jag gärna plockat, svampen hade jag inte brytt mig på, kanske lite till sambon i så fall

  Johan skriver:

  Var du uppe innan 5 imorse???!
  Blåbärsmuffins är ju annars vääldigt gott!! 🙂

  SV: Haha, det låter ju som att det mer är själva läsandet som du föredrar. Har du tid att läsa böcker borde du rimligen ha tid att lyssna på dem också, så det låter som en prioriteringsfråga, men jag tycker helt klart att du ska kolla efter boken, för den är som sagt riktigt bra tycker jag! 🙂

  Haha okej, men då är det ingen större förlust då, på s6:an jämfört med s7:an? 😛

  Hoppas att du har haft en fin vecka, Frida!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser