Torsdag 13 oktober 2016

God morgon!

Torsdag, tänk att det redan är torsdag. Den här veckan har gått väldigt fort och jag hinner inte riktigt med. Tiden bara rinner iväg. Ikväll när jag slutar så är det stallmöte, sen funderade jag lite på om jag faktiskt ska ta och gå ner till förrådet och hämta upp resväskorna så att jag kan börja lägga ner lite grejer i min resväska. Rensa lite i garderoben kanske så att man vet vad man ska ta med sig. Det är ju trots allt bara en vecka och en dag kvar till semester då.

Jag längtar ska ni veta!

Jag har varit och grejat i stallet och nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla på senaste delen av Chicago PD. Sen så får det bli att vika tvätten, om jag inte gör det medan jag tittar då vill säga.

frukost

Det hade inte suttit fel med dessa till frukost idag alltså!

2016-10-13 08:27 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Torsdag 13 oktober 2016”

  ExklusivaMoi skriver:

  Åååh semester borde jag också ta men jag spar mina 4 veckor som jag har sparade till de kommande åren… då skall jag åka ut 2 längre tripp i världen ^^… så jag få bita ihop nu! Ha en TREVLIG fortsatt VECKA tjejen!

  Johan skriver:

  Haha, kan tänka mig att du längtar! Underbart att komma bort från det här höstrusket lite 🙂

  SV: Det gör jag också. Lägger mig tidigt ibland. Tycker det är skönt att lägga sig tidigt, läsa lite eller lyssna på någon bra pod, somnar man så somnar man liksom, annars är det ingen fara ändå 🙂

  Jasså? Så är det inte här hemma. Jag har ordning på mina kläder, sambon har det inte, men hon har betydligt mer kläder än vad jag har, nästan lite onödigt mycket ibland tycker jag 😛 haha

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser