Torsdag 11 maj 2017

God morgon!

Ja klockan är bara 03:48 men jag är vaken, har varit det en stund faktiskt. Har varit vaken sen 01:34, så det känns som att dagen kommer vara lång. Förhoppningsvis får jag gjort mycket, så då spelar det ju ingen större roll om jag är vaken eller inte. Nu är det ju så så det är bara att bita ihop.

Igår hade jag en vilodag efter jobbet. Det har hänt mycket dom senaste dagarna. Vi kan börja från början av veckan. 

Måndag: Jag fixade med hästarna i stallet innan jag började jobba klockan 12, sen var det dags att inventera. Så det var bara att börja räkna. Det var vi klara med strax innan halv elva. Jag var hemma och i säng ganska snabbt, men lyckades inte somna förrän halv tolv.

Tisdag: Dagen började 03:30 för att göra mig i ordning och köra till Karlstad. Jag stannade på Nyängen och köpte en Redbull för att ha senare under dagen. Jag var i Karlstad vid 05:45 ungefär. Sen vid 06:30 styrde jag bilen mot Lidköping med sällskap. Där hade vi en heldag med utbildning, sen tillbaka till Karlstad och till sist tillbaka mot Årjäng, med ytterligare ett stopp på Nyängen för att köpa en korv och en till Redbull. Jag var hemma strax efter 20:00. Gjorde mig i ordning och gick och la mig i sängen för att kunna ta igen lite timmars sömn. Somnade runt 21:30.

Onsdag: Började jobba klockan 06:00 men var på jobbet en halv timme tidigare (som vanligt). Jobbade till 15:15 sen hem, åt, till ICA och handla lite. Sen hem igen, vila på soffan, gjorde negerbollar  (chokladbollar). Somnade strax efter klockan 21:00.

Så har jag nu varit vaken sedan 01:34, ja dessa senaste dagarna har varit händelserika, därav att det har varit lugnt på bloggfronten. Jobbet går liksom före, så även hästarna. På söndag ska vi flytta dom för sommarens, så nu hoppas jag verkligen att det blir varmare ute. 🙂

Allt tog slut igår, så först gjorde jag med pärlsocker, sen med vanligt strössel, sen fick det bli med annorlunda strössel. Man tager vad man haver säger dom ju. 😆

2017-05-11 03:01 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser