Tisdag 28 juni 2016

God kväll! 

I morse när jag vaknade så sa jag till mig själv att jag inte skulle somna på soffan idag. Jag gjorde nämligen det igår och fick bara 3 timmars sömn i natt. Vad gjorde jag då? Jag somnade och sov i två timmar på soffan! Jämt nu är fortfarande grymt trött så hoppas inte på att det blir något problem att somna. Jag hann inte blogga i morse innan jobbet heller. Ska försöka hinna med i morgon innan jag börjar. 

Nu ska jag kolla på How To Cake It med Yolanda! 🙂

Bakat

2016-06-28 19:43 Frida | Kommentarer (8)

8 Kommentarer till “Tisdag 28 juni 2016”

  Johan skriver:

  Jag sov i två timmar igår jag med och var osäker på om jag skulle kunna somna senare på kvällen senn, men det kunde jag faktiskt 🙂
  Hoppas du också kan det nu inatt! Det borde du ju kunna om du bra sov tre timmar natten som var…

  SV: Haha, nej, jag är som sagt inte heller så intresserad av fotboll egentligen, men just EM och andra mästerskap, då blir det faktiskt lite kul tycker jag och det här mästerskapet har jag som sagt följt ganska mycket 🙂

  Nej, det är det verkligen inte alla dagar i veckan och alla dagar om året… ett tips kan dock vara att bunkra upp med lite inlägg, skriv när du känner för det, då blir de bra och du har bra inlägg även när du inte alls känner för att skriva 🙂

  Sov gott sen 🙂

  Hehe jag somnar ofta på soffan, mer regel än undantag ibland :-p

  Cisis skriver:

  Gud vad gott med macrons! Hoppas du fått sova ordentligt inatt

  Lovisa skriver:

  Haha åh nej, jag brukar försöka hålla mig borta från datorn av den anledningen 😛

  Days by Johanna skriver:

  oh jag kan inte heller sova på dagen för då kan jag inte sova på natten

  Ja ser mycket fram emot bröllopet 🙂

  Skönt att få sova! Lite jobbigt dock när man somnar och sen inte kan sova på natten…

  Sarah skriver:

  De e så tråkigt när man somnar så där :/

  Tilda Barkselius skriver:

  Åh så gott!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser