Tisdag 23 maj 2017

God eftermiddag!

I skrivande stund sitter jag i hagen hos hästarna. Dom har precis fått hö och jag lyssnar på när dom tuggar. Det är så otroligt rogivande så det finns inget som är bättre. Alice har varit inne på lagning nu och är tyst, ÄNTLIGEN! Så nu är det bara att tuta och köra.

Jag har inget speciellt planerat för eftermiddagen utan jag ska bara vara hemma och ta det lugnt, men först ska jag lyssna lite till på hästarna. Vem vet, jag kanske tar och inviger dom nya grejerna som jag fick i brevlådan igår. Jag har beställt lite från Bagaren och Kocken. Ska försöka komma ihåg att fota det. 🙂

Nej nu ska jag njuta lite till av hästarnas sällskap innan jag beger mig hemåt.

2017-05-23 15:40 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Tisdag 23 maj 2017”

  Johan skriver:

  Det där behöver du verkligen, saker som får dig att må bra och slappna av!

  Kul att du har döpt bilen också, det gjorde syster min också, först hade hon Ove, sedan Gördis 😛 haha

  SV: Ja, vi toppar ju tabellen nu, men det blev väldigt stor kontrast på lördagen och söndagen, vi orkade helt enkelt inte hela vägen när vi bara var tre spelare…

  Är det avgjort nu eller står det 3-3 i matcher? har för mig att jag läste att det stod 3-3, eller är jag helt ute och cyklar? Vet iaf att Nashville är klart för final efter 4-2 i matcher mo Anaheim 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser