Tisdag 22 september 2015

God morgon!

Så var semestern slut då, jag vill ha mer semester!
Det har varit så skönt att ta det lugnt så jag vet inte hur jag ska finna motivationen till att göra något på dagarna nu. Jag ska i alla fall jobba idag, som tur och väl var så börjar jag sent idag, klockan elva. Men i morgon så börjar jag klockan sex, så frågan är om jag ens kommer ta mig upp ur sängen.

Försöker hålla mig positiv i alla fall, det är ett jävla väsen här nu på morgonen, så funderar hur sambon klarar sova. Dom håller på och fixar en vattenläcka i en lägenhet strax över oss. Så dom har borrat som fan, och inte nog med det, så ska dom klippa gräset också. Jo det är inte direkt tyst om vi säger så.
Men jag ska vara positiv i alla fall.

Har precis käkat frukost dessutom, så mätt och go i magen är jag med. Trött men mätt, det är en bra kombination enligt mig. Nu ska jag ta och fixa med lite inlägg som ska komma upp under dagen och sen så blir det jobb. Ha en fin dag nu!

Höst morgon

2015-09-22 09:20 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser