Tisdag 22 december 2015

God morgon!

Jag hann verkligen inte med att sätta mig i soffan och pilla något på datorn igår. Jag hade fullt upp hela dagen. Jag vaknade när klockan ringde strax efter fyra, men orkade inte gå upp. Så låg kvar så länge jag hade tid, sen duschade jag och gick till jobbet. Jobbade fram till klockan tre, sen gick jag hem, slängde ihop en smet till till tårtan och efter det käkade jag våfflor hos Emelie. Så var det ut till stallet, kom hem därifrån vid halv åtta på kvällen. Duschade igen och sedan ställde jag mig och gjorde italiensk maräng smörkräm. Så täckte jag tårtorna, hade på marsipan och sedan diskade jag. Så jag kom i säng vid ca halv tio tiden. Så jag hade ingen tid över att skriva något inlägg tyvärr. Så därför gör jag det idag nu.

Jag ska och sova en liten stund på soffan så att man piggnar till lite kanske. Sen ska vi se om jag får svar så att jag kan boka sen. Ha nu en fin fin dag allihop!

soluppgången

Nu går vi dessutom mot ljusare tider igen! 🙂

2015-12-22 07:00 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Tisdag 22 december 2015”

  Erica skriver:

  Ja, ibland hinner man verkligen inte blogga. Tiden liksom bara har en förmåga att rusa iväg och speciellt när det är mycket att göra.

  ExklusivaMoi skriver:

  Fullt ös hos dig med ;)… det är nice det! Imörrn blire fullt ös medvetslös i det privata, wohooo leeedig, så det är bäst att jag snart dra mig under täcket snart här *S*

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser