Tisdag 21 december 2010

God morgon!

Idag ska jag försöka baka kanske. Eller inte kanske. Jag ska baka och jag hoppas att det kommer att gå bra. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är ganska jobbigt att inte ha något att göra. Jag ska försöka ta tag i badrummet med och storstäda där inne. Jag känner liksom inte för att göra sådana saker just nu, men det måste väl göras det med.
Jag vill ju att det ska vara fint här hemma under jul även fast det inte kommer bli något särskilt firande.

Just nu i skrivande stund så känner jag bara att jag är redan trött på vinterkylan här hemma och jag vill flyga till värmen. Måste nog vänta dock. Har ju liksom inget jobb som kan hjälpa mig med pengar precis. Jag måste verkligen hitta ett jobb nu innan jag blir knäpp på det här.

bild

Nej om man skulle ta och börja med att städa badrummet kanske så att jag inte skjuter upp det ännu mer. Efter badrummet så får det bli en promenad, sen så ska jag nog baka faktiskt. Jepp. Jag ska försöka hitta något nytt ställe att gå på. 🙂

Ni får ha en trevlig förmiddag så kommer det ett förinställt inlägg senare och sen kommer jag tillbaka och skriver live igen. 🙂

2010-12-21 09:01 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser