Tisdag 2 november 2010

God morgon!

Hur har er natt varit? Min har varit lite jobbig. Jag vaknade av att jag försökte kväva mig själv! Jag drömde världens knepigaste dröm. Jag var ute och körde min bil och så körde jag genom en kurva med rullgrus, jag kom tydligen för fort genom kurvan för jag åkte av vägen och rätt ut i en kohage. Efter det så voltade bilen fem varv innan den stannade och jag tog mig ut ur bilen. Den i bilen framför ringde på 112 efter en liten stund kom räddningstjänsten och efter det så kom brandkåren. Sen svimmade jag. När jag vaknade igen sa en i brandkåren till mig att bilen hade klarat sig fint utan några större fel. Men jag hade så fruktansvärt ont mellan skulderbladen så det var svårt att andas. Så jag vaknade och då låg jag och försökte kväva mig själv med kudden i sängen. Vilken tur att jag vaknade säger jag bara!

Hittills idag har jag ätit frukost, vart ute på en promenad och städat bilen. Jag är ganska nöjd med det som jag har hunnit göra hittills idag. Så nu sitter jag i soffan och gör verkligen inget alls. Man måste ju ta det lite lugnt ibland med. Jag har ganska mycket som jag ska göra i morgon. Men idag ska jag bara åka till Töcksfors för att hälsa på och köpa skithuspapper. Sen ikväll blir det ju som vanligt en promenad till.

Nej om man skulle ta och få något mer gjort idag kanske. Eller nej inte just nu, ska nog bara ta det lugnt. Senare ska jag kolla runt lite på internet efter lite recept för jag har tänkt baka efter att jag har avfrostat frysen i morgon! Jepp det ska jag göra i morgon. Men nu ska jag slappa i soffan.

2010-11-02 10:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser