Tisdag 19 februari 2013

God förmiddag!

Idag är det bara en vecka kvar till lön! Längtar!
Då ska det betalas räkningar och lägga undan lite till framtida bruk. 🙂

Hur har eran morgon varit, själv har jag inte gjort så mycket faktiskt, åkte upp till gymmet, men var inte taggad alls och mådde inte så bra, så blev bara 15 minuter på löpbandet, sen åkte jag hem igen.
La mig i sängen och somnade, så kom upp strax före halv nio faktiskt, så nu har lagt på ett lager till på hallmöblen och målat klart lådorna, så ska ta det sista lagret när jag kommer hem ikväll så det hinner torka lite till.
Är lite sugen på att måla hallspegeln med, med det får vänta till jag vet om den passar inte med det andra som står där, annars funderar jag faktiskt på att köpa en ny. Ska i alla fall köpa en ny klädhängare till veckan.

Nej om man skulle ta och hoppa in i duschen så man är redo att gå till jobbet om lite drygt en och en halv timme kanske.
Jobbar 12,45 – 20 idag. I morgon skulle jag vart ledig men tackade ja till att jobba 9,45 – 18,30.
Så är ledig på torsdag i alla fall, då ska jag baka och göra klart i hallen tänkte jag.
Eller det blir ju inte klart förrän den nya klädhängaren är på plats, det blir ju inte förrän nästa vecka, sen får jag ju se då om jag ska måla om spegeln med. 🙂

Ha en bra dag i alla fall!

Snart vår nu!

2013-02-19 10:19 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser