Tisdag 18 januari 2011

God morgon!

Idag är en ny dag och  jag ska baka. Men innan jag kan börja med det så ska jag till vårdcentralen här i Årjäng. Det ska bli trevlig. Hmm… Nej men jag är full i prickar och undrar naturligtvis över vad det kan vara. Man blir ju lite fundersam faktiskt. 🙂 Men det löser jag, hehe.

Idag då så ska jag ju baka. Det ska bli roligt. Jag ska försöka mig på mera kake. Det är så fruktansvärt gott. Men jag får inte njuta av det förrän till helgen för jag går på fem dagars nutrilett diet den här veckan. Det kommer jag säkert att göra nästa vecka med. Eftersom jag inte kan motionera (jag vet ju inte vad utslagen beror på) så får jag försöka äta mindre. 🙂 Jag börjar verkligen låta som Kissie. Mohaha.

Nej men jag vill ju försöka komma i form innan den nya kategornien Kalifornien 2011 kommer upp. Dessutom så har man ju tydligen större chans till jobb om man ser bra ut. *host* dikriminering *host*.

Jag får väl ursäkta den dåliga uppdateringen igår. Jag vet faktiskt inte vad jag gjorde. Men jag hade i alla fall kul medan jag gjorde det. Så nu ska jag visa lite bilder på det jag inte vet vad det var. 🙂

bild
bild
bild

Jag passade Malins (min stora syster) hund Izca. Riktigt charmtroll.

Kamera: Casio EX-H15
Fotograf: Emelie (min lilla syster)
Modell: Izca

2011-01-18 09:51 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser