Tisdag 17 januari 2017

God morgan!

Hur var eran helg och måndag? Min var riktigt bra och det var skönt att bara ta det lugnt och inte behöva tänka på något alls. Jag hade egentligen hur mycket tid som helst för att kunna blogga, men jag kände att jag behövde ha en datorpaus. Det var otroligt skönt ska ni veta att inte ha några som helst planer utan bara ligga på soffan och kolla på film. Jag hade visserligen kunnat göra i ordning årsresumén och lite andra grejer, men jag kände som sagt att jag inte hade varken ork eller lust till igår. Så det kommer om inte allt för länge hoppas jag. Det är mycket grejer man ska komma ihåg nu för tiden.

Nu måste jag hur som helst ta mig upp ur sängen och göra mig i ordning för att jobba. Ha nu en riktigt fin dag!

Jag bjuder på en bild från min och sambons roadtrip i lördags. Denna är tagen i Norge!

2017-01-17 05:04 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Tisdag 17 januari 2017”

  Johan skriver:

  Ba Frida, det behövde du! Att bara vara ledig utan att ha något att göra sådär, det behöver alla och det är såå viktigt!!

  SV: Det var ett bra år förra året och när man tittar tillbaka sådär så händer det faktiskt ganska mycket under ett år 🙂

  Nu är jag äntligen frisk! Det känns bra! 🙂

  Hoppas att din tisdag har varit bra 🙂

  Men du så skönt! Att ligga på soffan och titta på film :D. Underbart ju!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser