Tisdag 14 september 2010

God morgon!

Nu har snart halva september passerat med. Inte så roligt kanske, men för mig spelar det ju ingen roll precis. Jag ser ju fram emot november jag 🙂

Jag var ju hos min mekaniker igår och bad om en tid för mina besiktningstvåor. Det fick jag en dessutom. Den 28 september klockan 08:00 ska jag lämna in den. Jag jobbar heldag den dagen så jag ska väl få låna mammas bil så att jag tar mig till och från jobbet som vanligt. 🙂

Jag fick mina grejer som jag hade beställt ifrån Oriflame igår med. Läppstift och en parfym. Läppstiftet hette gilden touch och var hur fint som helst ju! Parfymen får ni bilder på senare. Jag har lust att beställa mer grejer men jag har inte pengar till det just nu. Har lite för mycket utgifter. Råkade ju faktiskt beställa lite kläder från New Body igår med. Men det stödde en bra sak så vad gör man inte. Hoppas bara på att det inte kommer före lönen för då ligger jag risigt till i alla fall. 🙁

Nej nu ska jag ta och kliva in i duschen, känner mig inte så fräch. Bilder får ni senare. 🙂

2010-09-14 07:46 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser