Tisdag 14 juni 2011

God morgon på er alla sömntutor!

Idag är det tisdag! Kan inte veckorna vara lite snabbare så att det blir helg på mindre tid?
Jag vill ha hem min älskling precis som jag alltid vill när han är borta och jobbar. Det är ju inte länge kvar och förmodligen så kommer dagen idag att gå ganska fort eftersom att jag ska iväg och jobba på ett nytt ställe idag. 🙂 Det ska bli kul, jag och butikschefen ska se hur vi funkar att jobba ihop eftersom att det är med henne jag kommer att jobba i så fall! 🙂
Vi får se hur det går. Jag måste i alla fall äta min frukost så att jag är på bra humör hela tiden i alla fall. 🙂

Igår var jag ju anställningsintervjun och som ni då förstår så gick det ju bra! Efter att jag hade varit på det så åkte vi på en liten bygdetur. Träffade Nisse för första gången på jätte länge. 🙂 Det var kul. Sen så hann jag vika tvätten och bära ut den andra tvätten på balkongen innan jag gick till Sandra för att jogga. 🙂
Efter Sandra och jag hade varit ute så åkte jag och Emelie för att bada jag ångrade mig dock. Sen blev det en liten sväng med bilen innan jag åkte hem för att läsa och sen sova. 🙂

bild

2011-06-14 07:39 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser